|  Etelä-Pohjanmaan LVI-Yhdistys ry  |  040 – 652 1056  |  info.epolvi@gmail.com

Yhdistys

Etelä-Pohjanmaan LVI-yhdistys ry

EPOLVI on Etelä-Pohjanmaan seudun talotekniikkaosaajien yhdistys, joka on perustettu vuonna 1963. EPOLVI on jäsenenä Suomen LVI-liitossa, johon kuuluu 30  LVI-yhdistystä, joissa on yhteensä reilut 4500 henkilöjäsentä.  

EPOLVIn jäsenyyden on havainnut hyväksi n. 200 henkilöä, jotka  toimivat lämpö-, vesi,- ilmastointi-, sähkö-, automaatio- tai kylmäalan yrityksissä erilaisissa tehtävissä, tai ovat alan opettajia, opiskelijoita tai eläkeläisiä.  

EPOLVI järjestää kokouksia ja näissä esitelmiä.  

EPOLVI järjestää säännöllisesti opintomatkoja ja tapahtumia.  

EPOLVI on vireästi toimiva ammattilaisten yhteisfoorumi.

Liity Etelä-Pohjanmaan LVI-yhdistykseen!

EPOLVI tarjoaa jokaiselle LVI-alan ammattilaiselle ja osaajalle ympäristön kehittää omaa ammattitaitoaan, laajentaa kontaktipiiriään, hakea uusia virikkeitä ja olla aktiivinen oman ammattikuntansa muiden osaajien kanssa.Yhdistyksen toimintaan sopivat kaikki LVI-alan ihmiset, monipuolisesti ammattikunnan jokaiselta alueelta, ketään pois rajaamatta.

Jokainen LVI-alan opiskelija ja työntekijä on tervetullut ja sopiva EPOLVIn toimintaan.

Etelä-Pohjanmaan LVI-yhdistyksen jäsenenä kuulut automaattisesti valtakunnalliseen Suomen LVI-Liittoon, jossa on koko maan kattavat 30 jäsenyhdistystä.  Suomen LVI-liitto SuLVIn jäsenenä pääset mukaan noin 4500 LVI-alan ammattilaisen verkostoon. SuLVIn jäsenenä olet oikeutettu moniin etuihin:

Lue lisää jäseneduistamme!